Конференция Световен ГИС ден, ноември 2016 

По повод провеждането на  19-ия Световен ГИС Ден в България на 15 ноември (сряда) в хотел Балкан (Шератон), ЕСРИ България съвместно със своите партньори имат удоволствието да Bи поканят да се включите в

Изложба-конкурс за карти
„Силата на картите“

Представените карти ще бъдат оценени от комисия, включваща доказани специалисти в областта на Географските информационни системи, ГИС приложенията, картографията и естетиката, както и от публиката.

Покажете Вашата най-интересна печатна или интерактивна карта и спечелите много награди!

За участие, моля:

1. Потвърдете намерението си да се включите като изпратите имейл на info@esribulgaria.com  до 06.10.2017

2. Изпратете файл с Вашата печатна карта, на посочения по-горе мейл: формати .TIFF или .EPS; 300dpi; размер А1 – до 30.10.2017 или ни донесете/изпратете по куриер отпечатана карта в размер А1 до 03.11.2017.

3.Story Maps: използвайте някое от приложенията на www.storymaps.arcgis.com и включете всички ресурси, с които разполагате – снимки, видеа, статии и др., за да създадете своята динамична карта. Изпратете ни линк към нея до 03.11.2017г. на адрес info@esribulgaria.com. Преглеждането не трябва да изисква въвеждането на потребителско име и парола.

Изложбата ще съпътства организираните по случай ГИС Деня Конференция и Официален коктейл, на които се очаква да присъстват стотици представители на централната и местна власт, бизнеса, академичната общност, неправителствения сектор и медиите в страната.

За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

15 ноември 2017

Зала Роял
София Хотел Балкан (Шератон)


Приложението на Географските информационни системи преминава далеч отвъд границите на нашето въображение.


Джак Данджермонд
Esri Inc.