Новини

ArcGIS Online вече e на български език и с безплатна версия

Регистрирайте се за предстоящите курсове, за да научите как да приложите възможностите на водещия уеб ГИС софтуер във вашата работа.

Знаете ли как ArcGIS Online – най-цялостният и лесен за използване уеб ГИС софтуер, може да подпомогне Вашата дейност?

От създаване на карти само с няколко клика, през извършване на множество анализи за минути, до създаване на уеб ГИС приложения без необходимост от програмиране. Това са само малка част от стотиците възможности, които ArcGIS Online предоставя. Вече и на български език.

Имате нужда от допълнителни данни от авторитетни източници? ArcGIS Online ще Ви осигури достъп до Living Atlas of the World – най-богатата в света колекция от готови за използване карти, данни и приложения за всяка една сфера, включително и за България. Платформата ще Ви предостави и богат набор от базови карти, сред които сателитни, топографски, 3D и много други. А работата по общи проекти и споделянето на данни и карти в ArcGIS Online е по-лесно и бързо от всякога.

Можете да използвате ArcGIS Online в два варианта:

  • Безплатна версия ( Public account), която дава възможност да създавате и работите с карти, като използвате Ваши данни или такива от Living Atlas, да създавате уеб ГИС приложения, да ги споделяте с други потребители и много др.
  • Абонаментна годишна услуга, която освен възможностите на безплатната версия, предоставя възможност за онлайн пространствени, мрежови, статистически и други анализи, както и работа в обща онлайн ГИС среда на много потребители едновременно.

Научете повече за възможностите на ArcGIS Online и как можете да ги приложите във Вашата дейност, като се регистрирате за предстоящите онлайн курсове за работа със софтуера.

Запишете се за курса, за да се научите да работите с основните възможности на безплатната версия на ArcGIS Online. Курсът обхваща 8 уч. часа, с включени практически упражнения и помощ от преподавателя.  Обучението е подходящо за всички, които нямат опит в работата с Географски информационни системи, или имат базов опит с други ГИС софтуери и искат да се запознаят с възможностите на безплатната версия на ArcGIS Online.

Изградете умения за работа с платената версия на ArcGIS Online и научете как да го използвате във Вашата дейност. Курсът обхваща 32 уч. часа, с включени множество практически упражнения и помощ от преподавателя.  Подходящ е за всички, които искат да придобият по-задълбочени знания и технически умения за работа с платената версия на ArcGIS Online.

Местата са ограничени! Регистрирайте се още сега на нашия нов образователен хъб, за да сте един от първите, за които обученията ще са напълно безплатни.

###