Новини

ЕСРИ България очаква стажанти!

Стажантската програма за пролетта на 2023 вече е отговорена за кандидатстване. 

За втора поредна година компанията обявява старт на своята пролетна стажантска програма, с която дава възможност на мотивирани и отговорни студенти, със знания и интерес в областта на ГИС технологиите и енергия за усъвършенстване в иновативна среда, да се присъединят към екипа.

Стажовете ще се проведат в периода 01 март – 31 май 2023 г. в присъствена, дистанционна или хибридна форма. Програмата предлага възможности в няколко направления:

  • Софтуерна разработка
  • ГИС и бази данни
  • Маркетинг

Стажантската програма на ЕСРИ България се отличава със силна практическа насоченост. Всички участници ще изпълняват реални задачи по текущи проекти на компанията – с подкрепата на ментор и екип от професионалисти. Те ще имат достъп до допълнително обучение, което позволява да развият техните умения и да повишават знанията си за ГИС и Есри платформата.

GIS mentor

Кандидатстването включва подаване на автобиография и мотивационно писмо, както и портфолио, в случай че разполагат с такова. Желаещите да се включат могат да го направят до 23 декември 2022 г. като изпратят своите документи на имейл адрес: jobs@esribulgaria.com и посочат желаното от тях направление. Процесът по подбор ще премине през няколкото етапа – селекция по документи, интервю и тест в дистанционна форма.

Повече информация ще намерите на страницата на програмата тук.

 ###