Новини

Есри в топ 10 на престижна класация на Fast Company

Иновативната платформа за пространствени анализи продължава да революционизира начина, по-който бизнесът и правителствата вземат решения.

София, 15 февруари 2017  Есри, световният лидер в сферата на Географските информационни системи и пространствени анализи, се нареди сред Най-иновативните компании в света за 2017 в годишната класация на списание Fast Company. Компанията е част от Топ 10 в категория Data Science на онези организации, които със своята дейност обогатяват науката за данните и създават значими иновации. Есри технологията е интегрирана в някои от най-мощните, интелигентни операционни системи в цял свят, използвани в редица ключови области от реакция при извънредни ситуации до подобряване на транспортната логистика.

Всяка година нашият екип прави глобален анализ на бизнеса, за да отдаде заслужено признание на онези организации, които освен иноватори в своята сфера са и индустриални лидери, които оказват влияние върху бизнеса и културата като цяло.” коментира Робърт Сафиан, редактор и изпълнителен директор на Fast Company. „Щастливи сме да отличим Есри за тяхната работа по развитието на революционен ГИС софтуер, който помага на потребителите да решават широк кръг от проблеми, от такива свързани с подготовка и отговор при природни бедствия до изследване на икономическото неравенство.“

Fast Company е сред най-влиятелните бизнес медии в САЩ. Ежегодно медиата инвестира повече от шест месеца в изследване и анализ на хиляди компании, базирани във всички краища на света, за да предостави на своите читатели цялостен преглед на „Най-иновативни компании в света“. Пълният вариант на класацията може да намерите тук.

Научете повече за иновативната пространствена платформа на esri.com.

###