Новини

Започна кандидатстването за Стажантска програма пролет 2022

ЕСРИ България приема кандидатури до 10 декември 2021г. в няколко ключови направления.

Пролетната стажантска програма на ЕСРИ България вече е отговорена за кандидатстване. Стажовете ще се проведат в период от три месеца в присъствена, дистанционна или хибридна форма. Програмата предлага възможности в няколко направления:

  • Маркетинг
  • Софтуерна разработка
  • Конфигуриране на ГИС приложения и тестване
  • ГИС и бази данни

Участниците ще работят с широк кръг от най-нови технологии. Те ще получат достъп до обучение, което позволява да развият своите умения и да повишават знанията си за ГИС и Есри платформата. Същевременно, водени от ментор, участниците ще учат „в движение“ като работят по текущи проекти на компанията и допринесат за общия ни успех. Крайният срок за кандидатстване е 10 декември 2021г.

internship

Участниците ще бъдат подбрани след селекция по документи, онлайн интервю и тест в дистанционна форма. Желаещите да се включат в стажовете трябва да представят CV и мотивационно писмо, както и портфолио, в случай че разполагат с такова. Документите трябва да се изпратят на имейл адрес: jobs@esribulgaria.com като се посочи желаната позиция. Повече информация за програмата ще намерите тук.

 ###