Новини

Кой кой е на Световното първенство по футбол в Катар

Дашборд на Есри интегрира на едно място карти, статистики и информация за всички участници в първенството

Знаете ли, че най-много от играчите в това първенство (158 футболисти или 19,04% от всички) играят за клубове в Англия, което е почти два пъти повече от представителите на втората страна в класацията по този критерий – Испания?

Или това, че нито един от футболистите от отбора на Сенегал не играе за клуб в родината си, докато националите на страната домакин до един се състезават в катарски клубове.

Искате ли да разберете кой е най-младият футболист на това първенство с най-много отбелязани голове досега в кариерата си?

World Cup Qatar 2022 Map

Отговор на тези и много други въпроси дава създаденият от Есри уеб дашборд. Върху интерактивна карта със свързани диаграми и статистики е видима цялата информация за футболистите и отборите в първенството. По този начин бързо и лесно можете да направите справка за всеки играч, включително неговата възраст, произход, клуб и страна, за които се състезава, брой отбелязани голове и още, и още.

Освен всички полезни статистики, дашбордът дава възможност и да се разглежда информацията върху интерактивна карта – с опцията да се избере визия с базова карта по желание и да се филтрира това, което се представя на екрана, само за отделна група или за различните държави, участващи в голямото спортно събитие.

Дашбордът ще откриете на http://bit.ly/3V9GxNe

###