Новини

Международната Есри потребителска конференция започва на 12-ти юли

Регистрирайте се безплатно за най-голямото ГИС събитие в света, за да запазите вашето виртуално място.

Тазгодишната Потребителска конференция на Есри (Esri User Conference) ще се проведе в онлайн формат от 12-ти до 15-ти юли. Присъедините се към десетки хиляди ГИС потребители и експерти от цял свят, за да научите какви са новите възможности на ArcGIS технологиите и как можете да ги приложите в своята дейност. Онлайн форматът на събитието ще ви позволи да се включите в конференцията независимо къде се намирате, така че не пропускайте тази възможност. Именно виртуалният формат даде възможност на Есри да достигне до над 70 000 участници от цял свят миналата година, като тази година се очаква още по-голям интерес.

Регистрирайте се за онлайн събитието още сега, за да:

  • Видите визията на президента на Есри – Джак Данджермонд за тенденциите и развитието на ГИС. Специални гости ще споделят своите вълнуващи истории за това как ГИС помага на потребителите в различни сектори да прилагат устойчиви политики и да са по-ефективни в своята дейност.
  • Посетите технически семинари и сесии, в които експерти от Есри ще демонстрират как да използвате най-новите ArcGIS инструменти, технологии и възможности.
  • Научите добри практики от ГИС потребители от различни организации и сфери и откриете продукти и услуги, задвижвани с ГИС.
  • Се свържете с хиляди ArcGIS потребители, с които можете да обмените опит. Конференцията ви предлага виртуални мрежи и възможности за сътрудничество. Намерете други, които са изправени пред подобни на вашите предизвикателства и са ги решили с помощта на геопространствените Есри решения.

jack

Конференцията предоставя различни възможности за регистрация. В случай че вече разполагате с ArcGIS лиценз, който е в  поддръжка или сте студент, то регистрирайки се за събитието със своя Есри акаунт, вие ще получите достъп до всички сесии на събитието. За всички останали, тази година Есри предоставя възможност и за безплатна регистрация. Не пропускайте възможността да се регистрирате безплатно за най-голямото ГИС събитие в света – необходим ви е единствено акаунт в уебсайта esri.com, който можете да създадете бързо и лесно по всяко време. С безплатната регистрация, вие ще получите достъп до пленарната сесия на конференцията.

Международната Есри потребителска конференция ще се проведе от 12-ти до 15-ти юли. Откриването ще бъде на 12-ти юли в 8:15 часа (*Pacific Time).

Цялата програма на онлайн събитието и линк за регистрация ще откриете тук: https://www.esri.com/en-us/about/events/uc/agenda/agenda?date=2021-07-12