Новини

ArcGIS 10.4 – платформа по-мощна от всякога

Много нови продукти, разширена функционалност, повишена производителност и сигурност. Всичко това е факт с новата версия на водещата в света ГИС платформа – ArcGIS. От мощни специализирани ГИС решения до леки и лесни за използване ГИС приложения, ArcGIS 10.4 ще отговори на всички ваши потребности.

Настолен ГИС

С ArcGIS 10.4 Esri предоставя във вашите ръце най-мощната настолна ГИС платформа, разработвана до сега. Близо 30 нови инструмента за геообработка, лесна и интуитивна работа  в 2D и 3D режим едновременно, нови възможности за пространствено-времеви анализи и още много.

А за не-ГИС специалистите, като част от съвместната програма с Google, Esri създаде и безплатното леко десктоп ГИС приложение ArcGIS Earth. С него всеки във вашата организация ще може бързо и лесно да достъпва, преглежда, анализира и споделя ГИС информация и съдържание.

ArcGIS_Earth 10.4
Сървърен ГИС

Познатият на всички ArcGIS for Server във версия 10.4 е още по-производителен, функционален и сигурен. С него ще можете да се възползвате от много нови инструменти за картографиране, подобрено геокодиране, разширени пространствени и мрежови анализи на сървъра, 3D уеб сцени и услуги за изображения. Новите възможности за наблюдение и статистика, заедно с гъвкавия контрол на достъпа до данните, ще гарантират необходимото високо ниво на сигурност, от което се нуждаете.

Онлайн ГИС

Умно картографиране! Това е факт с новата версия на ArcGIS Online. Единственото, което се налага, е да заредите своите данни в ArcGIS Online и облачният ГИС софтуер ще ги разпознае и визуализира автоматично по възможно най-добрия начин. Като добавим богатите възможности за пространствени анализи в облака, бързото геокодиране и подобрената администрация, ArcGIS Online ще се превърне в предпочитаната от вас ГИС платформа.

ArcGIS-Online_Smart-Mapping

ГИС в реално време

През последните години Esri работи усилено в посока разработване на приложения за следене и анализ на данни в реално време. В резултат на това, като част от ArcGIS платформата, ще получите ГИС приложения, като ArcGIS GeoEvent Extension, Operations Dashboard, Esri Full Motion Video и още много други, които ще отговорят на всички ваши потребности. С тях ще можете да събирате, следите, анализирате и споделяте данни в реално време, постъпващи автоматично от различни източници, в това  число SCADA системи, GPS, датчици, сензори, дронове и др.

Real Time GIS

Специализирани ГИС решения

ArcGIS платформата във версия 10.4 предоставя близо 100 специализирани ГИС решения, отговарящи на специфичните нужди в различните предметни области, включително околна среда, инженерна инфраструктура,  транспорт, урбанизъм, бизнес, отбрана и много други. Разработени съвместно с водещи приложни експерти и отговарящи на всички международни стандарти, тези ГИС приложения вече са се превърнали в незаменим помощник за стотици хиляди организации по цял свят.

ArcGIS special features app

###