Новини

GeoNet – първата социална платформа за ГИС е вече факт

Esri създаде уникална социална ГИС платформа, с помощта на която можете да обменяте опит, информация и идеи по-бързо и лесно от всякога.

София, 17 юли 2014г. – Представяме ви GeoNet – първата социална онлайн бизнес платформа, която Ви позволява да общувате и сътрудничите със свои колеги от цял свят по всички въпроси в сферата на Геопространствените технологии. GeoNet е Вашата възможност да бъдете свързани, повече от всякога, с други потребители на ГИС технологиите навсякъде, и по всяко време.

geonet_startpage

Разделена в няколко секции – “Съдържание”, “Потребители”, “Места” и “Карта”, социалната онлайн бизнес платформа Ви позволява да обменяте материали и ресурси с ГИС потребители и експерти от различни краища на света, да дискутирате казуси и проблеми с тях, да създавате съвместни ГИС проекти, да получавате съдействие от екипа на Esri, Inc., и още много!

Включете се в някоя от групите в GeoNet, за да разберете как другите потребители използват ГИС за ефективно решаване на проблемите и предизвикателствата във Вашата област, и обменете идеи и ноу-хау с тях. Или се позиционирайте върху интерактивната карта и публикувайте своите координати, като по този начин дадете шанс на повече ГИС потребители, бързо и лесно да установят реален контакт с Вас.

Регистрирайте се още сега в GeoNet и станете част от голямото онлайн ГИС общество!

###